luni, 7 aprilie 2014

Pericolele numite medicamente

In tratarea oricarei boli trebuie sa tinem cont de faptul ca fiecare molecula ce constituie un medicament este rezonanta la un anumit spectru de linii atomice electromagnetice. Asta face ca medicamentul sa nu actioneze doar chimic, ci si electromagnetic in interiorul celulelor vii ale organismului uman...
Este ca si cand am invita la masa un musafir cu pretentii aparte fata de gazda. Asta inseamna efort din partea celulelor vii. Ele nu mai au un spectru specific natural, ci unul modificat prin medicament. Multe din medicamente au efecte similare loviturilor mecanice, ori iradierii, ducand la dezechilibre electromagnetice celulare. Alte medicamente pot actiona asemeni virusurilor ce ataca structura intima celulara. Trebuie sa constientizam ca un medicament este privit si analizat in prezent doar la nivel de activitate chimica, nu si bioelectromagnetica.

In celula vie sunt peste 100 mii  de substante chimice diferite. Dar curios: doar cateva organite specializate pe absorbtia rezonanta a zonelor spectrului electromagnetic.
Evolutia stiintei a condus cercetarea stiintifica la o viziune chimica a celulei vii, cand de fapt ar trebui sa ne imaginam  celulele vii si organismele ca structuri primordial electromagnetice.
Ideea este ca nu substantele chimice hotarasc evolutia celulara si a materiei vii, ci spectrul electromagnetic aflat in rezonanta cu structurile intime atomice, moleculare, macromoleculare si la nivel de organite. Cu alte cuvinte aspectul chimic se supune si este determinat de aspectul rezonantei bioelectromagnetice.
Asta inseamna o adevarata revolutie in conceptul explicarii existentei si structurii materiei vii. Tinand cont ca materia vie este structurata rezonant pe spectrul electromagnetic solar, in cea mai mare parte, rezulta ca intreaga chimie a celulei este determinata in primul rand de acelasi spectru electromagnetic solar!

Ignorarea acestui aspect fundamental al materiei vii, face ca medicina actuala sa continue o evolutie aberanta la nivel de reactivi chimici, vizavi de medicamentatie... Cu cat numarul de medicamente chimice va creste, cu atat se va deforma mai mult si structura rezonanta bioelectromagnetica a celulelor si organismelor noastre. Asta echivaleaza cu o poluare biostructurala intima a organismelor, ca si cum am incerca sa ne adaptam la conditiile de mediu ale unei planete in continua modificare chimica!

Omenirea si stiinta ei va trebui sa aleaga in a gandi materia ca o realitate pur chimica, sau ca o realitate structural bioelectromagnetica.
Daca se va alega calea tratamentelor rezonante bioelectromagnetice, bolnavii vor avea parte de medicamente ale caror spectre electromagneticede emisie-absorbtie atomice, moleculare si macromoleculare, se afla in armonie cu organismul si celulele vii. Altfel aceasta armonie va duce la realizarea de medicamente ce vor distruge echilibrul rezonantei bioelectromagnetice si chiar a distrugerii speciei umane!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu